Ride On with XTM-R in KL

Loading...

Monday, March 16, 2015











Friday, March 13, 2015

ABNxcess atau Unifi mana lagi bagus....

Assalamualaikum
Jumaat datang lagi.....
Ermmmm........
sekang ni dah banyak company yang provide line yang mengunakan fiber optic,
sekang ni tengah penin,
tak tau nak pakai yang mana satu....

Unifi or ABNxcess
Maxis and Celcom pun dengar dah ada fiber optic line....
ermmmmmmmm




http://www.abnxcess.com

http://www.tm.com.my/UniFi-Broadband-Internet‎

http://www.maxis.com.my/Fibre-Internet‎

Tuesday, March 10, 2015

Aku

Aku bukan orang yang pandai bercerita....
Aku bukan orang yang menulis kata-kata indah....
Aku tak rasa aku ni pandai dalam bab-bab luahan hati.....
Aku tetap aku

Yang pasti.....

Bosan....... Aku dengan penat, 
Dan enyah saja kau pekat,
Seperti berjelaga jika, ku sendiri....


hai orang baru











Assalamualaikum,
Hai orang baru....
Alhamdulillah, kak ipar baru melahirkan anak lelaki, bertambah lagi lelaki dalam famili kami.....

Alam Qusyairi Bin Mohd.Saiful

Penyeri hidup kami semua keluarga Arwah Amir dan Arwah Patimah...
10 hari selepas pemergian Arwah Maa,

Hadiah Al fatihah buat Maa n Ayah

Monday, March 9, 2015

Hari nie dan MULA kerja......^_^

Assalamualaikum....
hari ni rasa mcm kekok sikit bila pepagi masuk opis.....
mayb sbb dah lama sgt cuti,
cuti pun xde bt apa sgt....uruskan hal2 rumah,
mostly masa semua kat rumah....

harap hari nie berjalan dengan lancar

Hadiah untuk Arwah Maa


A001
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani
(Al-Faatihah 1:1) | <Embed> | English Translation | Tambah Nota Bookmark
A002
Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang Memelihara dan Mentadbirkan sekalian alam
(Al-Faatihah 1:2) | <Embed> | English Translation | Tambah Nota Bookmark
A003
Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani
(Al-Faatihah 1:3) | <Embed> | English Translation | Tambah Nota Bookmark
A004
Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari akhirat)
(Al-Faatihah 1:4) | <Embed> | English Translation | Tambah Nota Bookmark
A005
Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
(Al-Faatihah 1:5) | <Embed> | English Translation | Tambah Nota Bookmark
A006
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
(Al-Faatihah 1:6) | <Embed> | English Translation | Tambah Nota Bookmark
A007
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai dan bukan pula (jalan) orang-orang yang sesat.

Friday, February 27, 2015

Mak

Assalamualaikum,
Hari kedua mak kat hospital 🏥,
Keadaan mak makin Menurun, masih tak stabil, doc ckp keadaan mak 50-50...
SediH bila tgk keadaan mAk,
Harap mak cepat sembuh...